fbpx
Sari la conținut

Ce este un decant?

Decantarea este actul de transfer al lichidului dintr-un vas în altul.
Un decant de parfum este creat prin transferul parfumului din sticla sa originală de casă într-un atomizator de probă steril.

Decant-urile permit consumatorilor să încerce o varietate de parfumuri autentice la un preț accesibil. Un astfel de eșantion este soluția ideală fie atunci cand doriți să purtați pretutindeni parfumul dorit, fie în cazul în care sunteți un colecționar împătimit.

Sunt autentice?

Parfumurile din oferta noastră sunt 100% autentice, achiziționate doar de la distribuitori autorizați, reîmbuteliate în recipiente noi, păstrandu-se proprietățile inițiale. Pe ambalaj veți găsi numele parfumului precum și denumirea proprietarului mărcii înregistrate. De asemenea, veți regăsi pe site-ul nostru și lotul(batch-ul) de producție al parfumului aflat în stoc, alături de ingredientele fiecărui parfum.

De ce decant?

Propunem renunțarea la colecția clasică de parfumuri de designer stocate pe jumatate pline într-un loc ascuns prin achiziționarea de parfumuri exclusiviste la cantități de 10ml, pe care le puteți purta timp de o lună. Puteți încerca apoi ceva diferit din colecția noastră.

Decant-urile sunt modalitatea perfectă de a experimenta un parfum înainte de a cumpăra întreaga sticlă. Eșantionarea vă oferă posibilitatea de a testa o anumită creație olfactivă în detaliu, astfel încât să puteți lua o decizie conștientă atunci când achiziționați o sticlă întreagă, adesea costisitoare. Pentru suma de bani alocată unei singure sticle la o cantitate mare, acum puteți cumpăra mai multe decant-uri la preț similar și le puteți compara până la descoperirea acelui miros special care vă va încânta simțurile în anii următori.

Vă invităm să descoperiți selecția noastră de parfumuri exclusiviste și totodată acceptam sugestii de noi case și creații.

Personal

Poartă cu tine pretutindeni parfumul îndrăgit în geantă sau în buzunarul sacoului.

Rafinat

Descoperă o selecție alcătuită din cele mai rafinate creații olfactive.

Versatil

Încearcă un parfum diferit în fiecare lună până la descoperirea mirosului semnătură.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial