fbpx
Sari la conținut

Politica de livrare și retur

Produsele comandate se livrează în termen de 24 de ore, de la data confirmării comenzii. Toate comenzile care sunt plasate în zilele de sâmbătă și duminică se procesează și trimit prin curier începând cu prima zi a săptămânii. În perioadele aglomerate și în perioada sărbătorilor, există posibilitatea ca unele comenzi să aibă mici întârzieri, dar care vor fi anunțate în prealabil, clientului.

Ne dorim doar clienți fericiți. Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de comanda dumneavoastră, puteți returna gratuit, în termen de 14 zile de la primirea coletului.

Tot ce trebuie să fac este sa completezi formularul de mai jos sau sa ne dai un mail cu acele informații la contact@nidor.ro.

Noi vă contactăm în cel mai scurt timp pentru a ne spune când să vina curierul să ridice pachetul.

Vă rugăm să vă asigurați că ne trimiteți produsul la fel cum l-ați primit, în ambalajul original, fără urme de folosire și cu toate accesoriile în pachet.

Ne rezervăm dreptul de a refuza primirea coletelor care nu sunt în ambalajul original și/sau produse care au urme de purtare și/sau au accesoriile înalturate, rupte, sau lipsă.

Daca cumpărătorul a beneficiat de transport gratuit în baza sumei acumulate, prin comandarea a două sau mai multe produse și/sau accesorii, la returul unuia din produse sau accesorii, costul de 17 lei pentru transport va fi reținut din suma returnată, pentru fiecare produs dat retur.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial