fbpx
Sari la conținut

Politica de confidențialitate

Niche Boutique SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre Niche Boutique SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții etc., numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Niche Boutique SRL nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumsțante și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@nidor.ro .

Niche Boutique SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de curierat direct și a intermediarilor (ex. Woot – vezi detalii pe: https:woot.ro) Datele personale vor putea fi însa transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept sa efectueze orice verificari justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul https://nidor.ro sunt transmise pe cale electronică, Niche Boutique SRL nu poate fi făcută răspunzatoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Niche Boutique SRL va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către Niche Boutique SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Niche Boutique SRL, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor în vigoare.

Niche Boutique SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Niche Boutique SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. Dreptul de a cere Niche Boutique SRL să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;

   2. Dreptul de a cere Niche Boutique SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

   3. Dreptul de a cere Niche Boutique SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;

   4. Dreptul de a cere Niche Boutique SRL să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@nidor.ro. https://nidor.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

Niche Boutique SRL nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Niche Boutique SRL nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de https://nidor.ro în scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor https://nidor.ro, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de catre Niche Boutique SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul https://nidor.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului https://nidor.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial